https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМеган Маркъл е променила името си в свидетелството за раждане на сина...

Меган Маркъл е променила името си в свидетелството за раждане на сина си Арчи

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл е премахнала двете си лични имена от свидетелството за раждане на сина им Арчи, съобщи електронното издание на “Дейли мейл”.

Имената “Рейчъл Меган” били премахнати от графата с лични данни на майката в документа за раждане на Арчи и тя е записана само като “Нейно кралско височество херцогинята на Съсекс” по подобие на предпочитаната от покойната принцеса Даяна форма в документите за раждане на синовете й. Там тя е записана като “Нейно кралско височество принцесата на Уелс”.

Раждането на Арчи е вписано на 17 май 2019 г., след като детето се роди на 6 май. Месец по-късно, на 6 юни, имената на майка му Меган Маркъл в документа са променени, съобщи в.”Сън”. Няколко месеца след тази промяна принц Хари и Меган обявиха, че се оттеглят като високопоставени членове на кралското семейството.
Бившият прессекретар на кралицата Дики Арбитър коментира, че “може би това е била ранна част от техния план”.

Лейди Колин Кембъл, която забелязва промяната в документа, каза, че “това е необичайно и повдига множество въпроси за това какво са обмисляли Съсекс”.

Междувременно източници съобщиха за “Дейли мейл”, че Меган най-вероятно няма да придружи съпруга си принц Хари, който планира пътуване до Великобритания в началото на лятото, за да се срещне с роднините си за пръв път, откакто със съпругата и сина им се преместиха в САЩ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X