https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортТайгър Уудс няма големи шансове да играе пак

Тайгър Уудс няма големи шансове да играе пак

Голф звездата Тайгър Уудс се възстановява след операции на двата крака, извършени в клиника в Лос Анджелис след тежката катастрофа, която претърпя в понеделник.

Пълната картина около травмите му все още не е разкрита, но първите новини след операциите не са добри. Поставени пластини заради фрактури на поне три кости в стъпалата, глезените и бедрата му и псе редполага, че ще отнеме месеци Тайгър да започне да ходи отново без помощта на количка и патерици.

Според експерта по такъв тип контузии Джоузеф Пурита, който е оперирал не един спортист в Щатите, Уудс ще е напълно способен да върви и да тича, но това ще се случи вероятно най-рано след година.

Притесненията са, че някои от контузиите могат да ограничат възможностите за тренировки, каквито се изискват от един професионален спортист.

Особено, ако се окажат верни твърденията на калифорнийски медии, че гръбнакът също е засегнат при удара. С две думи – няма големи надежди, че Тайгър Уудс, 15-кратен шампион в Мастърс турнири, отново ще играе голф.

След гледане на камерите от мястото на катастрофата, ясно е, че Уудс е карал с малко по-висока скорост от позволеното, но не е предизвикал произшествие с други автомобили.

Очевидно и направените проби за алкохол и наркотици са били отрицателни, въпреки че това не се съобщи в нито един от бюлетините на полицията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X