https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортМино Райола и бащата на Холанд кацнаха в Барселона за преговори

Мино Райола и бащата на Холанд кацнаха в Барселона за преговори

Бащата на Ерлинг Холанд – Алф-Инге и неговият агент Мино Райола бяха забелязани в Барселона, където са пристигнали, за да преговарят с ръководството на каталунците за трансфер на нападателя на “Ноу Камп”, съобщава британският таблоид Дейли Мейл.

20-годишният футболист на Борусия Дортмунд е счита за един от най-добрите нападатели в света и е желан на практика от всички европейски грандове, но по всичко изглежда, че към момента Барселона са в полпозишън за подписа на норвежеца. Холанд вече има 49 гола в 49 мача за Дортмунд след пристигането си в клуба през миналия януари, но най-вероятно след края на сезона ще си тръгне от “Сигнал Идуна Парк”, за да премине в някой от водещите клубове на континента.

По-рано днес Алф-Инге и Райола са били заснети на летището в Барселона, където са се качили в колата на асистента на новия президент на каталунците Жоан Лапорта.

Според информацията Барселона ще трябва да плати 180 милиона евро на Борусия за младия играч, но според други източници цената на Холанд ще бъде много по-висока – около 300 милиона.

При всички положения Дортмунд трябва да продаде звездата си това лято, ако иска да вземе максимума като пари, тъй като от лятото на 2022 година се активира клауза в договора на Холанд, според която той може да бъде откупен срещу едва 75 милиона евро.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X