https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноБойна красавица реши да печели от снимки за възрастни

Бойна красавица реши да печели от снимки за възрастни

Пейдж Ванзант е една от най-атрактивните ММА бойци. Красивата блондинка има в своята професионална кариера в смесените бойни изкуства 13 мача, в които записа 8 победи.

В последните години обаче тя има друго занимание – да бъде изключително секси и да… печели пари от това.

Между мачовете си Пейдж се снима по оскъдно облекло и печели последователи в социалните мрежи. В момента те са над 2,8 милиона.

27-годишната блондинка използва профила си в “Инстаграм” само, за да разпали фантазиите и да насочи последователите си, които желаят да я видят още по-провокативна към специален сайт. Там, срещу символичната цена от 10 долара, всеки над 18 години може да види непубликувани кадри. На тях Ванзант не оставя нищо на въображението. И обещава по един нов кадър всеки ден.

“Благодаря ви за голямата подкрепа. Много се забавлявам докато си пишем и когато ви споделям провокативно съдържание. Няма да ви разкривам подробности какво ви очаква, но влезте и вижте”, пише блондинката.

Пълна подкрепа Ванзант има от своя съпруг – Остин Вандерфорд, който също се занимава с бойни изкуства. Двамата дори често са заедно в кадър.

Очаквано, тази акция на красавицата не се посреща с възторг от всички фенове на ММА. Част от привържениците са категорични, че Пейдж нямаше да е толкова популярна, ако разчита само на изявите си в октагона, където е доста колеблива.

Те са категорични, че именно външният ѝ вид е в основата на договора, който тя подписа през август 2020 г. с BKFC – верига за юмручни битки с голи ръце. Според информации в някои медии сумата на сделката се оценява на над 1 милион долара. Пейдж направи дебютната си битка на 5 февруари и загуби с единодушно решение от Британи Харт.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X