https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСнимките на “Приятели” вече са започнали, изпусна се Матю Пери

Снимките на “Приятели” вече са започнали, изпусна се Матю Пери

Известният най-вече с ролята си на Чандлър в сериала “Приятели” актьорът Матю Пери, без да иска се изпусна, че снимките на новия епизод на сериала вече са започнали. Той публикува снимка в Инстаграм, която малко след това изчезна, тъй като по всяка вероятност актьорът изобщо не е трябвало да разкрива тази информация.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от FinDeLaHistoria (@findelahistoria)


„Секунди преди да изям четка за грим. Без да споменавам и че ще се събера отново със своите Приятели“, гласеше надписът под изтрития вече пост на Пери.

Феновете на култовия сериал очакват въпросния епизод вече почти година. Той трябваше да бъде готов още през май миналата година и да бъде един от новите в стрийминг платформата HBO Max, която успя да купи правата за излъчването му.

Снимките обаче бяха отложени заради избухналата пандемия, а в следващите месеци няколко пъти се съобщаваше, че работата по епизода започва скоро, но новите вълни на вируса винаги осуетяваха тези планове.

Епизодът всъщност няма да е част от историята на шестимата приятели от Ню Йорк, а ще е едночасов разговор между актьорите и създателите на сериала, които ще си припомнят най-забавните моменти от работата по него.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X