https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЗдравенякът Тихомир от "Фермата" вече е жена

Здравенякът Тихомир от “Фермата” вече е жена

Здравенякът Тихомир, познат от участието си във “Фермата”, вече е Мелиса! Той/тя обяви за промяната в социалните мрежи, а повече за своя преход (т.нар. transition) ще разкаже в следващите дни във Фейсбук. Познатият до неотдавна като мъж индивид обяви, че вече е транс.

“Истината е, че много дълги години отлагах това и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по доста труден и дълъг път”, споделя индивидът, който само до преди месеци изглеждаше като корав мъжкар, е вече говори за себе си в женски род.

“Още от малка се чувствах различна, играех си с кукли, харесвах женски дрехи, но от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и следователно химия и състезания, лошият ефект на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята реална същност и идентичност.

Тихомир/Мелиса споделя, че е взимал тестостерон дълги години заради състезанията и точно това подтискало женското в него. “Но когато спя, в съня си винаги съм жена. Това винаги е било скрито дълбоко в мен”, пише Мелиса.

“Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не”, пише потребител в социалните мрежи.

“И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите”, коментира друг потребител.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X