https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов: Служебното правителство назначи мутрите навсякъде

Борисов: Служебното правителство назначи мутрите навсякъде

След заявката от петък да стане разследващ гражданин е днес бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисово обяви, че сам ще отиде да види какво “имат срещу него от 2009 г.”, въпреки че заради това че е кандидат за депутат законът го защитава. На предизборно събитие с младежи в района на Своге той коментира актуалните политически теми като използва случая да нападне служебния кабинет и президента Румен Радев като заключи, че очевидно ГЕРБ е единствената им опозиция.

Обяви за “истинска наглост” подновената проверка по случай от 2009 г., когато чрез специални разузнавателни средства е подслушан надпис в дома му в Банка между него, тогавашния министър на земеделието Мирослав Найденови градския прокурор на София Николай Кокинов. От разпространения анонимно запис се разбира, че целта е да се намери начин да се помогне на Найденов по обвинение в подкуп от 200 хил. лв. Днес Борисов се дистанцира от министъра си и обяви, че покрай Найденов се опитват да оцапат него. А неколкократните призиви на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков по случая да бъде изслушан и Борисов намекна, че сам ще се яви. В петък неофициално се разбра, че по случая са викани няколко души.

По традиция изявата му се предава пряко в профила му във “Фейсбук”. Заключи, че ровенето в случай от 2009 г. е опит да се сплашат всички и се пошегува по адрес на Рашков, че когато неговата политическа сила била на власт неслучайно хората се шегували, че автомобилите на милицията са жълти и сини, защото влизаш жълт, а излизаш син. Обяви случващото се за внушение, за да бъдат сплашени всички.

“Всичко, което Радев говореше преди месец, сега го правят те. И се чудя откъде им идва на акъла да говорят за диктатори, откъде им идва да говоря за мутри. Те ги видяхте мутрите къде са. Те ги назначиха навсякъде”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X