https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноВлогърка твърди, че е била отвлечена от извънземни и е влюбена в...

Влогърка твърди, че е била отвлечена от извънземни и е влюбена в един от тях

За да намери своята сродна душа, лондонската актриса Аби Бела погледна към небето. Тя твърди, че е хлътнала по извънземен, след като я е погълнал в своята летящя чиния.

Отегчена от пандемията и незаинтересована от случващото се на Земята, Бела обясни, че се е пошегувала онлайн, че иска да бъде отвлечена от извънземни. Не след дълго тя започнала да мечтае за „бялата светлина“. И тогава, на 31 май, Бела казва, че е чула глас в съня си, който ѝ заповядал: „Чакай ме на обичайното място.“
Бела никога не била чувала гласа преди. И все пак, тя казва че е знаела какво означава това.

“На следващата вечер седнах до отворения си прозорец да чакам ” 1- разказва Бела.
Тъкмо когато тя започна да заспива около 12:15 сутринта, в полезрението ѝ се появило летяща чиния. Преди Бела да се усети, тя вече не била в спалнята си.
„Имаше яркозелен лъч, който ме пренесе до летяща чиния .“

Повечето биха се разтревожели от подобен обрат на събитията. Но не и Бела: „Аз съм от хората, които през целия си живот са имали странни срещи“, обясни тя в канала си в YouTube.

Въпреки това Бела скоро се озова там, където много малко хора твърдят, че някога са ходили – във вътрешността на летяща чиния. В разказа си Бела казва че срещнала пет извънземни .Те били високи и стройни, но Бела не могла да различи истинските им форми.

„Не можах да ги видя ясно, а те ми казаха,чрез телепатия, че не съм готова да ги видя в истинския им вид“, разказва Бела. „Но от това, което видях, те имаха лек зелен оттенък и големи черни очи с човешки черти, като вежди.“ Бела не се изплашила. Напротив – тя се влюбила.

“Имаше един, който се свърза с мен”, разказва Бела, описвайки чувството като влюбване на 100та степен. “Не разбрах името му, но се чувствах абсолютно същата.”
Влюбената със звезда обаче се сблъскаха с няколко препятствия. Първо, извънземното ѝ казал, че запознанството с човек е табу – въпреки че той е готов да наруши правилата. От друга страна, Бела не била сигурна, че иска да напусне планетата Земя и никога да не се връща.

„Той ми каза, че трябва да се да отида с тях, но не исках да кажа„ да “, в случай че ме вземат завинаги.“

И така, за съжаление, Бела напусна летящятя чиния само след 20 минути. Обратно на Земята, тя се оплаква от зеещите различия между извънземните и земните хора. Извънземните имат допълнителни качества и са грижовни.

Мъжете на земята просто лъжат и имат двойни стандарти.

Някои, отбеляза Бела, може да са недоволни от връзките между земляни и извънземни. Но те просто не са „обмисляли идеята за срещи между видове.те “ Бела се надява да бъде пионер в тази област и да „нормализира“ междупланетарната любов.

В крайна сметка Бела все още не се е отказала от връзката си от дълги разстояния. Тя се надява, че нейният извънземен ухажор ще поеме риска и ще я посети пак
Докато дойде този ден, Бела е оставила чантата си с багаж до прозореца – в очакване на следващия път, когато види светкавица от небето.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X