https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Българинов: Гласувах за развитието на област Русе

Българинов: Гласувах за развитието на област Русе

Гласувах за развитието на област Русе и нейното превръщане във водещ регион в страната. Вярвам, че ако условията за живот се подобрят, повече млади хора ще се върнат тук и ще имат стимул да останат, а също и да развият собствен бизнес. Това заяви областният управител Борислав Българинов при упражняването си правото на вот по-рано днес в Основно училище „Христо Смирненски“, намиращо се в квартал „Долапите“.

“Длъжни сме да направим първата крачка към промяната, която да даде на бъдещите родители работа и да осигури нормална среда за децата, които да растат здрави и в едно красиво и безопасно място. Връщайки младите, ще можем да осигурим спокойствие и грижа за възрастните, които няма да бъдат самотни и по този начин ще осмислим живота им със семейна радост и топлина”, каза още той.

“Област Русе може наистина да стане един още по-привлекателен регион, в който умните и амбициозните ще бъдат достойни лидери. Нека не се поддаваме на апатията и да покажем, че всеки глас има значение. Вярвам, че днес поставяме основите на една съвременна и модерна България, в която почтеността има значение. Нека превърнем областта и страната си в хъб за иновации и високи технологии”, завърши областният управител.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X