https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиMножество кражби през почивните дни

Mножество кражби през почивните дни

Полицията е започнала разследване по няколко сигнала за извършени кражби, постъпили през почивните дни.

Вчера в Първо РУ стопанин на апартамент, намиращ се на адрес на ул. “Цар Калоян” в Русе, е съобщил за проникване и кражба от жилището. По данни на потърпевшия, деянието е станало, докато отсъствал от дома, в периода между 16 и 25 този месец. От апартамента липсвали златен дамски ланец и пари в лева и евро /обща сума над 5000 лева/. Дежурна оперативна група на полицията е извършила оглед на адреса и по случая е образувано досъдебно производство. Кражбата се разследва от служители на Първо РУ.

Разследване е започнато и по сигнал за кражба от помещение в ремонт, намиращо се в централната градска част на Русе. За този случай е съобщено вчера, като според подаващия сигнала най-вероятно се е случило между 22 и 25 юли. От въпросното помещение, намиращо се на адрес на ул. “Духовно Възраждане”, са били отнети винтоверти, ъглошлайф и неразопакован телевизор. Заявената щета е за над 1000 лв. На място е извършен оглед от разследващите и е образувано досъдебно производство. По случая работи Първо РУ.

В събота срещу неделя обект на посегателство е станал и автомобил „Фолксваген“, който се е намирал зад блок на ул. “Дондуков Корсаков” в Русе. От него са откраднати вещи – усилвател; говорител “Sony”, заедно с кутията; габаритни крушки; силикон за лепене на двигателни глави; пакет с кабелни връзки; гаечен ключ и макетно ножче. Според потърпевшия с деянието са му нанесени щети за около 200 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X