https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИвет Горанова: Това беше най-голямата ми цел в живота

Ивет Горанова: Това беше най-голямата ми цел в живота

Олимпийската шампионка от турнира по карате кумите в категория до 55 килограма Ивет Горанова сподели първите си думи след триумфа в Токио.

“Не мога да опиша какво усетих. Краката ми трепереха на стълбичката. Незабравимо преживяване. Никой не може да го разбере. Искам да кажа на всички, че сега е моментът да празнуват медала. Ние успяхме, направихме го. Искам да благодаря на мотивационния ми треньор. Той беше през последните два месеца неизменно до мен.

Благодаря и на всички от федерацията по карате и българския олимпийски комитет. Ако започна да ви обяснявам колко лишения ми коства това, няма да ми стигне времето. Опитвах се през цялото време да не обръщам внимание на негативното.

Това беше най-голямата ми цел в живота. През ноември има Световно първенство – отиваме за златото и там. Мога да кажа на хората, които бяха песимисти, че не са прави. Да подкрепят българския спорт. Аз мисля, че всеки от българския отбор е дошъл за златото и е дал всичко от себе си да го направи. Единствено мога да благодаря на треньора си Ангел Ленков, без него това нямаше да се случи”, каза пред БНТ Горанова след спечеления златен медал.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X