https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЩе се гласува ли в парламента кабинетът „Николов”

Ще се гласува ли в парламента кабинетът „Николов”

Проектокабинетът на „Има такъв народ” няма да бъде гласуван. Пламен Николов оттегли официално кандидатурата си за министър-председател. Той е депозирал писмо в деловодството на Народното събрание, а информацията потвърдиха от пресцентъра на партията и от парламента.

Така точката отпада от дневния ред на днешното заседание и очакваната процедура за гласуване на проектокабинета, излъчен от партията на Слави Трифонов, няма да се състои. По този начин се отваря пътят на следващата политическа сила, която ще получи проучвателен мандат, обясниха за NOVA експерти по конституционно право.

По план депутатите ще разгледа проект на решение за приемане на Правила за дистанционно участие в заседанията на Народното събрание на депутати, поставени под задължителна изолация или карантина поради COVID-19.

В програмата на НС е заложено и изслушване на министъра на туризма Стела Балтова за изпълнението на мерките и стратегията на министерството за подпомагане и възстановяване на туристическия сектор вследствие пандемията от COVID-19.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X