https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияИскрен Веселинов: Решението на президента за третия мандат превърна БСП във флагман...

Искрен Веселинов: Решението на президента за третия мандат превърна БСП във флагман на политическото обновление

Ето че решението на президента за третия мандат превърна БСП във флагман на политическото обновление. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Поне Радев постъпи по своему почтено, посочвайки оригинала, а не копието – ИБ(г)НИ с всички пребоядисани стари муцуни вътре. Това заяви бившият русенски депутат и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов.

“Така колелото на политическата ни история направи един пълен кръг за 12 години (кармичен цикъл 😉 ). Тогава ГЕРБ и Борисов дойдоха под същия знак, за да сменят БСП и Тройната коалиция, превърнала се в символ на корупцията и политическата развала. Сега местата са разменени. Има ли обаче кой да вярва на “новите спасители” от столетницата?”, пита Веселинов.

“ДБ биха искали, но не смеят, за да не се изложат пред “електората”. ИТН нито искат, нито смеят, а са се отдали напълно на ролята “прелъстени и изоставени”, която ги оправдава в очите поне на най-яростните им фенове. ИБ(г)НИ са готови на всичко. В Банкя и Бояна смятат. Но сметката вече не излиза. Липсва смокиновото листо, което предлагаше Мая. Сега, дори ИТН по пилатовски да си измият ръцете, неучаствайки в гласуването на кабинет, пред ДБ стои страшна дилема: да се откажат от властта, за която толкова копнеят, или да се сбогуват с “антикомунистическата си идентичност” и да признаят публично, че са леви либерали”, пише екс депутатът.

“Защо ли президентът ги насади на тези пачи яйца? Дали защото обявиха, че ще имат своя кандидатура на изборите за държавен глава? Впрочем не лош ход – маските все някога трябва да паднат”, завършва в социалните мрежи Искрен Веселинов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X