https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоЙорданка Христова и Дичо пяха в русенски хотел

Йорданка Христова и Дичо пяха в русенски хотел

Страхотен подарък направиха двама млади и благодарни русенци на своята майка по случай нейния юбилей, като поканиха любимите й изпълнители – Йорданка Христова и Дичо. Яна и Евгения Грудеви, вече порасналите и реализирани деца на гордата майка Юлия Грудева, подариха един прекрасен празник както за юбилярката, така и за нейните гости. Мястото на купона бе обновеният ресторант на хотел “Дунав”.

Красивата Яна Грудева е познато лице от телевизионния екран. Любителите на телевизионните реалита още я помнят като водеща в реалити шоуто “Африка: Звездите сигурно са полудели!” по БТВ, където тя бе водеща заедно с Антон Хекимян, пише “Бряг”.

Брат й Евгени живее в Германия, където развива свой бизнес. Именно той организирал идването на двамата популярни изпълнители, които са сред най-известните имена в българската естрадна и поп музика. Гастролът им бе държан в пълна тайна от рожденичката до появата им на дансинга, което предизвика бурен възторг и сълзи на изненада и щастие в очите й.

С изпълненията си Йорданка Христова и Дичо вдигнаха адреналина на гостите, които не напуснаха дансинга в неделната вечер чак до 23.00 – всъщност пределно разрешения заради ковид мерките час на тържеството.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X