https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Бивш зам.-кмет на Русе ще гради структурите на Кирил Петков

Бивш зам.-кмет на Русе ще гради структурите на Кирил Петков

Бившият заместник-кмет на Русе Валери Андреев е избран за областен координатор на формацията “Продължаваме промяната”. Той ще гради структурите на Кирил Петков и Асен Василев в русенските общини.

Както Ruse.news вече съобщи, собственикът на ЕКОНТ Николай Събев ще води листата на коалицията на предстоящите избори. Кирил Петков обяви преди дни, че Събев ще бъде и министър на транспорта, ако се стигне до коалиционно управление.

Кои ще се наредят в листата след него, все още не се дава гласност. „Листите – в петък!”, лаконичен бе Събев пред „Бряг”. Пред изданието Събев заяви, че областен координатор за Русе на „Продължаваме промяната” ще е именно Валери Андреев.

Най-вероятно той ще бъде и един от кандидатите за депутати в челните позиции на листата след Събев. Пада му се по право, както се казва. Самият Андреев отказа засега да потвърди това.

Андреев е познато лице в Русе. Бил е зам.-директор на „Сбодна зона” – Русе, изпълнителен директор на “Национална компания индустриални зони” ЕАД – София, дългогодишен член на управителния съвет на баскетболния отбор „Дунав”, а от две години и негов мениджър. Русенци го помнят най-вече като зам.-кмет при две управления – на синята Елеонора Николова и на червения кмет Божидар Йотов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X