https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноГригор Димитров: Калифорния винаги ще бъде в сърцето ми!

Григор Димитров: Калифорния винаги ще бъде в сърцето ми!

Най-добрият ни тенисист стигна до полуфиналите на турнира в Индиън Уелс

Световният номер 21 Григор Димитров използва официалния си профил в “Инстаграм”, за да благодари на турнира Индиън Уелс, както и на многобройните български фенове, които го подкрепяха по време на надпреварата.

30-годишният българин си прекара страхотно в Калифорния. Стигна до полуфиналите на Мастърса, където бе спрян от британеца Камерън Нори. А по пътя си отстрани втория в света Даниил Медведев със страхотна игра.

Първата ни ракета публикува няколко снимки, както и видео, на което се радва, а зад него има ликуващи фенове с български флагове.

“Калифорния винаги ще бъде в сърцето ми и съм много благодарен, че всяка година играя на BNP Paribas Open. Феновете ме подкрепят във всеки момент и го оценявам.

Благодаря за чудесните две седмици, нямам търпение да се видим отново. Също така специални благодарности на Томи Хаас за цялата организация”, написа Григор.

Сезонът на Григор Димитров продължава във Виена, където от 25 октомври ще вземе участие в турнира от категория АТР 500.

След това той се насочва към последния “Мастърс” за годината в Париж, преди да завърши кампанията с надпреварата в Стокхолм в средата на ноември.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X