https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКолко мило: "Топлофикация" Русе няма да иска зелен сертификат от клиентите, дошли...

Колко мило: “Топлофикация” Русе няма да иска зелен сертификат от клиентите, дошли да си платят сметките

“Топлофикация Русе” информира клиентите, че при посещение на клиентския център на дружеството не се изисква “зелен сертификат.

При влизане в касовия салон на предприятието задължително трябва да се спазват всички противоепидемични мерки за безопасност, съобщиха от топлофикационното дружество.

“В условията на епидемична обстановка и рязко увеличение на броя на заразените с коронавирус в цялата страна, отново съветваме потребителите да използват онлайн методи. По този начин клиентите могат да елиминират необходимостта от лично посещение в касовия салон.”, заявиха от дружеството.

Оттам отново се обърнаха с апел към потребителите да спазват стриктно противоепидемичните мерки, за да се запази техният и на служителите живот и здраве. Уверяваме всички, че сме изпълнили всички изисквания за гарантиране на сигурността на хората. Осигурили сме необходимите лични предпазни средства на целия колектив и организираме постоянна дезинфекция на работните помещения, посочиха от русенската топлофикация.

„Ръководството на “Топлофикция Русе” следи ситуацията и при промяна на противоепидемичните мерки ще информира своевременно своите клиенти.“, заявиха още от дружеството.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X