https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияРумен Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя

Румен Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя

“Приключи един безпрецедентен политически месец на два вида избори, които ясно откроиха желанието на нашия народ за промяна, за скъсване с корупцията, с грабежа и беззаконието. За отстраняването на мафията от властта. Очакванията, че гражданите ще се изморят от избори и ще предпочетат да се върнат към познатото старо не се сбъднаха. Връщането на статуквото на бял кон не се състоя”.

Това каза Румен Радев след победата. Той благодари на всички, които днес са упражнили правото си на глас и които са го подкрепили. Радев поздрави и проф. Анастас Герджиков, както и всички кандидат-президенти за това, че са дали принос със своите идеи.

„Въпреки огромните пари, инсинуациите и пропагандата, които ни заливаха ежедневно с фалшиви новини, с режисирани скандали и положиха огромни усилия да отблъснат хората от изборите дори и днес в изборния ден. Но България издържа този изпит по демокрация, не се поддаде на опитите да се посее етническо разделение. Разумът и родолюбието надделяха над апатията и лъжата“, каза още Радев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X