https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРусе се потопи в магията на Коледа

Русе се потопи в магията на Коледа

Деца помогнаха на кмета на Русе Пенчо Милков да запали коледната елха на централния площад „Свобода“. Това се случи тази вечер след концерта на талантите от Общинския детски център за култура и изкуство и Младежкия дом. Точно преди тържественото запалване на елхата за радост на всички присъстващи от Лапландия пристигна и Дядо Коледа.

В празничния концерт взеха участие Мажоретен състав „Екстрийм“ с ръководител Вероника Миланова, Вокална формация „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“ към ОМД с ръководител Вили Икономов и детска вокална група „Слънце“ с ръководител Наталия Константинова, която е част от ОбДЦКИ.

„Пожелавам на всички русенци да бъдат здрави, силни и горди, и през следващата година да направим много добри неща, с които да прочуем своя град“, каза кметът на Община Русе, преди да запали за първи път „дистанционно“ коледната елха. Той отправи и молба към русенските деца да направят нещо добро за човека до себе си. „Всички знаем, че Дядо Коледа носи подаръци, но истинските подаръци ги правите вие, децата, и за това възрастните трябва да сме ви благодарни всеки ден“, каза Пенчо Милков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X