https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗабележителностите на Русе ще се пръкнат в такситата в 25 града в...

Забележителностите на Русе ще се пръкнат в такситата в 25 града в страната

На дисплеите в такситата в 25 града в България ще върви реклама на архитектурните и туристически забележителности на Русе. Това интересно предложение направиха днес по време на срещата с министъра на транспорта Николай Събев в зала “Европа” на Доходното здание представителят на софтуерната компания “Таксистарс” Цветелин Николов и управителят на “Миланов такси” Теодор Миланов. Двамата разказаха за съвместната си инициатива пред Бряг.

“Във всяко едно такси в градовете, в които оперира нашата компания – а това са над 5000 автомобила, при поръчка от клиент на дисплея безвъзмездно ще тече реклама на туристическите забележителности на Русе”, гарантира Цветелин Николов.

А в колите на русенската таксиметрова компания “Миланов такси” ще се излъчва реклама на важните обществени събития в Русе, на свой ред обеща собственикът й Теодор Миланов. “Приветствам горещо идеята на моите бизнес партньори и смятам, че това ще допринесе за популяризиране на добрите инициативи в нашия красив крайдунавски град”, каза още Миланов.

Партньорството между двете компании е само от два месеца, но вече е въведена услугата за поръчка на такси през приложение в телефона и възможност за плащане както в брой ,така и електронно през апликацията. Наскоро таксиметровите коли на “Миланов такси” са оборудвани и с ПОС терминали, през които клиентите могат да заплащат превоза си с банкова карта.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X