https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБотьо Ботев: Убийците на жената в Русе са действали лаишки, планирали са...

Ботьо Ботев: Убийците на жената в Русе са действали лаишки, планирали са да я ликвидират още преди обира

“Още със самото планиране на обира на жената в Русе, извършителите са имали намерение да я убият”. Това заяви криминалистът Ботьо Ботев пред БТВ по повод зловещото убийство на 56-годишна собственичка на аптеки в крайдунавския град Ери Пехливанян.

Тя беше открита разчленена, след като двамата ѝ нападатели са взели от нея 65 000 лв. Убийците са признали, че са я ликвидирали, защото видяла лицата им, познавала гласовете им и колата, с която са я отвлекли, за да я закарат в пуста местност и да я удушат.

“Полицията успя да си свърши добре работата и само за 3 дни е успяла да открие извършителите. В този период има много информация, която се събира и се анализира. Трябва да се отдаде заслуженото на хората, които са работили по случая, защото много трудно е да се разрешат случаи, при които имаме разчленено тяло. Двамата мъже са извършили престъплението много непрофесионално и лаишки. Те са дали основание на много хора да ги видят. Това са хора, които явно не са добре с психиката. Подобно престъпление и организация в моята практика не съм срещал”, каза още Ботев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X