Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
НачалоИзбрано от редактораРаботник от автобуса: Спяхме след нощна смяна, не разбрахме какво стана

Работник от автобуса: Спяхме след нощна смяна, не разбрахме какво стана

Автобус с работници се обърна в Русенско. Инцидентът е станал около 6.30 часа на пътя Русе-Кубрат, в близост до Ново село. Пътят е затворен, а автомобилите се пренасочват през обходен маршрут.

В автобуса са пътували 20-ина души, които са се прибирали след нощна смяна в „Линамар“ край Русе.

„Пътят сутринта беше заледен лекичко, шофьорът карал бавно, ударил се в мантинелата, захапал гумата и го завъртял автобуса. През предното стъкло излезли и през люка, счупили са стъклото и люка“, обясни пред Русе медиа Азми Азмиев, ръководител транспорт на фирмата.

На място са изпратени две линейки, пожарна и полиция. Шестима души – две жени и четирима мъже, са откарани в болница. Единият от пострадалите е с черепно-мозъчна травма, останалите са с по-леки наранявания.

„Не сме очаквали, ние се връщаме от работа, всеки си почива, заспал, не сме очаквали. Добре съм, малко ръката ме боли“, казва един от пострадалите Пламен Николов.

Още двама от работниците, които са се почувствали зле след инцидента, са отишли за преглед в болницата. Близки на ранените чакаха информация за състоянието им.

Пътят ще остане затворен до пристигането на кран, който да вдигне автобуса. Пробата на водача за алкохол е отрицателна, причините се изясняват. От АПИ заявиха за Русе Медиа, че пътят е бил обработен от машина около 6 часа. Работниците, които не са пострадали, са откарани с друг транспорт по домовете си в Кубрат.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X