https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИнтервюПетя Георгиева: Почувствах се като звезда на сцената на "Гласът на България"

Петя Георгиева: Почувствах се като звезда на сцената на “Гласът на България”

 Петя Георгиева е израснала по музикалните сцени, участвала е в редица международни и национални фестивали и конкурси и може да се похвали със завиден опит. Русенската изпълнителка добива национална популярност с участието си в “Гласът на България” през 2020 година. Малко след шоуто тя представи и дебютния си сингъл “Бели крила”.

 -Петя, стана популярна след участието си в ”Гласът на България”. Какво се случва с теб след формата?

Получих малко популярност след участието си във формата, запознах се с много прекрасни хора и създадох и тепърва създавам нови контакти. Направих няколко песни и започнах следването си в университет. Вече съм студентка втора година, живея и уча в София, ходя по участия и работя по нови проекти.

-Разкажи ни малко повече за емоциите от предаването.
Най-прекрасното нещо за мен е че работих с едни от най-добрите музиканти в България и се докоснах до успели хора, на които искам да подръжавам. Почувствах се като звезда на сцената на “Гласът на България”. Имахме гримьори, фризьори, стилисти. И създадох няколко приятелства за цял живот.

– Помагат ли музикалните формати на младите изпълнители?
Относително е дали помагат музикалните формати, много зависи как се преставиш и в каква светлина те покажат. Получаваш кратка популярност, от която трябва да се възползваш на момента, защото постоянно излизат нови и нови артисти на българската сцена.

-Работиш ли с продуцент или се опитваш сама да пробиеш?
Имала съм няколко предложения от продуценти, но на този етап не смятам, че трябва да се обвързвам с договори. Все още съм млада и тепърва всичко хубаво ми предстои. Вярвам в това!

-Кога да очакваме нов проект от теб?
Надявам се до няколко месеца да видите нещо ново от мен.

-Кога и кой те запали по музиката?

Още в детската градина са видяли, че имам талант. Когато бях в 3-и клас родителите ми ме записаха в хор, а след това в 5-и клас започнах да се занимавам индивидуално с пеене. Минала съм през ръцете на няколко педагога и в момента смея да твърдя, че съм в най-добрите, а именно на Етиен Леви. Благодаря му, че вярва в мен.

-Мислела ли си, че някога пеенето ще е твоята професия?

От малка мечтая за това и винаги са ме гледали с насмешка, но ето че в момента музиката ми е основен доход, правя това, което обичам и съм щаслива. Човек трябва да следва мечтите си и да не се отказва, защото винаги ще има хора, които ще се опитват да ни бутат надолу. Падаш, ставаш и продължаваш.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X