https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПепи се отрече от действията си на Шипка, но негов приятел го...

Пепи се отрече от действията си на Шипка, но негов приятел го издъни (СНИМКА)

ММА боецът Пепи Иванов, който се похвали, че е уцелил със снежна топка премиера Кирил Петков, побърза да се отрече от действията си на Шипка. Това се случи след като се превърна в медийна звезда и привлече вниманието на полицията.

“Заради точната ми преценка за човека, който защитава американските интереси или т. нар. “точния ми мерник” цял ден съм и продължавам да бъда неправомерно обвинен и хулен. Заради пост, в който не конкретизирам, че аз съм уцелил въпросния премиер, куп сайтове злоупотребиха с имената ми, мои снимки и лични данни. Възмутен съм опорочаването на благотворителните ми инициативи, до които се стига благодарение на управляващите, които така жестоко защитават всички; на спорта, който тренирам и слагането на всички спортисти под общ знаменател и замесването на политически партии”, написа Пепи във Фейсбук.

Иванов стига и по-далеч и заплашва медиите. “Заявявам, че ще търся отговорност на всички медии, злоупотребили с личните ми данни и публикуването на толкова неистини и обиди по мой адрес, а също и за безпокойството причинено ми чрез социалните медии и обаждания на личния ми телефон, както на мен, така и на мои близки, опитите за обвинения в други престъпления, разследването на лични финанси и др.”, пише още той.
Ruse.news разполага със скрийншот на поста на Пепи Иванов във Фейсбук, с който си признава, че именно той е уцелил с топка премиера. Ruse.news се сдоби и с признанието на неговия добър приятел Боян Божинов.
Вторият е публикувал тяхна обща снимка, подкрепена с текст: “Понабихме бате Кирчо с малко снежни топки и се прибираме победители”.
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X