https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияПеевски: Болна фантазия е, че съм натискал „Инса ойл“

Пеевски: Болна фантазия е, че съм натискал „Инса ойл“

„Плод единствено на болната фантазия на хора, за които истината отдавна няма никакво значение“ са твърденията на вицепремиера Асен Василев, че собственикът на „Инса Ойл“ Георги Самуилов му се е оплаквал от натиск от страна на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това обяви депутатът от ДПС в позиция до медиите.

Василев в момента е разследван от прокуратурата заради сигнал именно от Самуилов.

По-рано вицепремиерът посочи в ефира на bTV неговата фирма като една от отговорните за истерията около цените на горивата в началото на март.

Вчера Борисов призова Самиулов да каже какво знае по случая, а от фирмата на бизнесмена обявиха, че ще се оплачат в Брюксел и не приемат политическия натиск “нито в миналото, нито сега”.

Според Пеевски думите на Василев от преди дни „изумяват със своето безочие и преминават границите на нормалността. Изказана публично от представител на висшата изпълнителна власт, тази манипулация несъмнено удари дъното на деградацията във всякакъв смисъл – и морален и политически“.

Бившият медиен собственик и неуспял шеф на ДАНС определя случващото се като „поредната клеветническа кампания от страна на олигархичния кръг „Капитал“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X