https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораDigital4 за пръв път в Русе

Digital4 за пръв път в Русе

Едно от най-мащабните събития за онлайн технологии в страната се проведе за пръв път в гр. Русе на 16-ти април 2022 г. в Доходното здание.

Digital4Ruse e първата за годината национална конференция, посветена на развитието на дигиталния бранш от поредицата инициативи на фондацията Digital4.

За крайдунавския град събитието получи подкрепата на Община Русе и Русенската Търговско-Индустриална Камара, като лично кметът на Община Русе Пенчо Милков приветства гостите. Организаторите Атанас Ламбев и Любомир Атанасов откриха събитието пред ентусиазираната публика, като изразиха очакванията си, то да улесни все по-навлизащата цифрова трансформация на бизнеса.

Конференцията привлече интереса на доказани с времето компании като Vtex, EBay, Superhosting и други фирми, предлагащи първокласни онлайн услуги. Темата “Международна онлайн търговия” спечели вниманието на над 160 водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти от цялата страна. Подходящата среда и възможностите за дискусии и нетуоркинг им позволи да създадат нови бизнес възможности, като обмениха ценни знания, опит и идеи.

Поредицата на фондация Digital4 продължава през годината в градовете Бургас, София, Варна, Пловдив и Стара Загора.a

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X