https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов се срамува от парламента, бил свързан само с "постове, пари и...

Борисов се срамува от парламента, бил свързан само с “постове, пари и власт”

Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт – срам. Срам дотам, че вчера Христо Иванов да каже, че те имали само порция дробчета. Не ми се говори на Гергьовден в кулинарно отношение, но другите изяли тлъстото, а за него останали дробчетата с Наско Атанасов. Срам за този парламент.” Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува решението на Народното събрание България да предостави военнотехническа помощ на Украйна, като определи действията на управляващите като “пиар акция”.

“То няма решение. Те само консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове”, настоя още той в Пловдив.

Запитан от журналисти по време на негова среща с Пловдивския митрополит Николай трябва ли да има предсрочни парламентарни избори бившият премиер заяви, че управляващите трябвало да стоят, докато “заравнят всичко”. “И всяка мисъл, че те можели да бъдат добро за България – да си заминат като антихристите”, остър беше бившият премиер.

Борисов коментира още, че президентът Румен Радев бил довел и “инсталирал тези”, а сега “всячески се пази от Стефан Янев и от другите”, защото хората го сочели само него с пръст за колебливите му позиции и за това, че няма позиция.

“Аз преди една година ви казах – който сее ветровете, жъне бурите. Народът се мрази, Радев направи така, че хората да се мразят”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника във военните заводи “Авионамс” и ТЕРЕМ, при положение че няма части и работна ръка, Борисов даде положителен отговор, като се похвали, че можел да изнесе лекция за военните заводи, които “за разлика от другите” той бил “посещавал, възстановявал, одържавявал”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X