https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗаради стрелбата в София: Ариа изостави русенските абитуриенти

Заради стрелбата в София: Ариа изостави русенските абитуриенти

Стрелбата на столична бензиностанция в понеделник вечерта принуди фолк певицата Мария Цветкова, по-известна като Ариа, да остане в София. По време на престрелката е присъствал и нейният приятел – футболистът от ЦСКА Георги Йомов.

Той е бил извикан на разпит в полицията, а след това – задържан. Домът на Йомов в столичния квартал „Република” беше претърсен от полицията. Районът остава отцепен. В първите часове след стрелбата футболистът заяви пред сайта на ЦСКА, че не е замесен в престъплението и е вкъщи, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че Йомов е бил на бензиностанцията в момента на екшъна. Дали ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

Изпълнителката трябваше да забавлява абитуриентите в русенска дискотека, а към участието й е имало рекорден интерес, научи Ruse.news. Ариа е сред изпълнителите, които се раздават като за последно на участията си, карайки момчетата да се събличат и да правят лицеви опори, докато тя е върху тях, качва се по масите и свири на барабани.

Вчера вечерта се появи информация, че Ариа също е била арестувана. Часове по-късно тя публично опроверга тази информация, като потвърди, че не е присъствала на престрелката.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X