https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБлизо час пожарникарите гасиха горящ камион в Русе

Близо час пожарникарите гасиха горящ камион в Русе

Камион горя тази нощ в Русе. Инцидентът е станал малко след 1 часа след полунощ в района около Кооперативния пазар. Близо час пожарникари са гасили огъня, обхванал превозното средство.

Хора, живеещи наблизо, са били събудени от силен гърмеж. Те са видели горящия камион и са подали сигнал на тел.112. На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Все още се изясняват причините за възникването на пожара, но по предварителна информация не става дума за умишлен палеж, а за техническа неизправност.

Взривът, който се е чул, е от гръмналия резервоар на камиона, предава Русе медиа. Той е бил пълен наполовина и се е възпламенил от високата температура. В резултат е била разрушено част от превозното средство и са се разхвърчали отломки. За щастие няма пострадали хора.

По думите на шофьора камионът е бил паркиран там още от март месец и не е създавал проблеми. Превозното средство ще е ползвало за превоз на зеленчуци и собственикът му е имал намерението отново да го пусне в експлоатация. При пожара леко е пострадал съседен автомобил, паркиран наблизо.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X