Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
НачалоИзбрано от редактораВиК оставя без вода няколко квартала в Русе

ВиК оставя без вода няколко квартала в Русе

Във връзка с ремонтни дейности по проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе“ през следващите дни предстои да бъде нарушено нормалното водоподаване на абонати в няколко района на гр. Русе:

Поради направа на връзка на новоизграден главен клон по бул. „Гоце Делчев“ на 25 май 2022 г. от 8:00 до 17:00 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонатите по ул. „Ген. Кутузов“, комплекс „Левента”, Троянските блокчета, както и на абонатите по високите етажи на сградите в кв. „Дружба 2“.

Поради направа на главни връзки към новоизграден водопровод по ул. „Филип Станиславов“ на 26 май от 8:00 до 17:00 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонатите в кв. „Чародейка Г- Север“ (с изключение на бл. 402 и бл. 403) и в. з. Касева чешма.

Във връзка с изграждане на сградни водопроводни отклонения по ул. „Филип Станиславов“ на 27 май г. от 8:00 до 17:00 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на абонатите в бл. 402 и бл. 403 в кв. „Чародейка Г- Север“.

От ВиК дружеството се извиняват за причиненото неудобство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X