https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниРуският “Макдоналдс” се оказа провал: Мухъл, хлебарки и бургери без месо

Руският “Макдоналдс” се оказа провал: Мухъл, хлебарки и бургери без месо

Няма как да стане по-зле! С тези уверения бе открит новия ресторант от веригата за бързо хранене “Вкусно и толкова” в московския квартал Хорошево, която се превърна в руския вариант на “Макдоналдс”.

Както е известно, “Макдоналдс” затвори всичките си заведения в Русия, след нахлуването в Украйна, но ресторантите останаха отворени под новото име с нов собственик.

Само три седмици след грандиозното откриване обаче социалните мрежи в страната гръмнаха с пост на недоволен клиент, който публикува снимка с бургер с мухъл по него. “Ето какво се случва в Москва”, гласи коментарът, предизвиквайки редица негативни реакции.

“Мухъл и толкова. Три седмици след уверенията, че няма как да стане по-зле. Но това са дреболии. Ако не броим бургер с плесен, чийзбургер без месо, сосове с изтекъл срок и увеличение на цените с близо 10 процента, то по нищо не се различаваме от “Макдоналдс””, пише Вадим Дабужски.

Само преди броени дни посетители във “Вкусно и толкова” в Хорошево са се оплакали от вкиснал сос за бургери, отбелязва Лупа. Други пък откриват хлебарка в пържените си картофи. Потребители припомнят, че са забелязали гарвани да кълват хлебчетата още по време на доставката им пред ресторанта.

Ръководството на “Вкусно и толкова” реагира незабавно и обеша да разследва всеки един подобен случай, като намекват за умишлен саботаж. Според тях всички негодни продукти вече са изхвърлени.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X