https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаЧелен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово

Челен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово

Челен удар между тир и цистерна затвори пътя Бяла-Попово. Инцидентът е станал малко след 13 часа в участъка преди село Копривец.

До катастрофата се е стигнало, след като украински тир е аварирал и е спрял на пътното платно. Празна цистерна, пътуваща в посока Копривец, е опитала да го заобиколи. Насреща й обаче се е движил друг тир, при което е последвал челен удар. Зад камиона в посока Бяла е пътувала млада водачка на 23 години с лек автомобил „Тойота“, която на свой ред се е блъснала в ремаркето на тира.

На място са били изпратени два екипа на „Спешна помощ“, които са отвели водачите на камионите в болница за преглед. Екип от пожарната в Бяла е оказал помощ при ваденето на единия от шофьорите, който е бил заклещен. Облели са превантивно и цистерната с вода, предава Русе медиа.

Пробите на двамата водачи на камиони са отрицателни. Пътят ще остане затворен до преместване на камионите. Водачите на леки автомобили ще се движат по обходния маршрут: Бистренци – Дряновец – Копривец и обратно. Тежкотоварните автомобили изчакват на място. Трафикът в района се регулира от „Пътна полиция“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X