https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМрежата ври: Петков и Лена си тръгнаха като двойка от МС

Мрежата ври: Петков и Лена си тръгнаха като двойка от МС

Кадри как премиерът до днес Кирил Петков е хванал влюбено ръката на говорителката си, бивша своя съветничка, дългогодишна семейна приятелка и юрист Лена Бориславова, взривиха и без това разклатената държава. Че двамата са във връзка се говори от поне 1 година, когато тя бе назначена от него като консултант в ББР на завидна заплата.

А впоследствие слуховете се затвърдиха и от чести техни срещи отвъд служебните им ангажименти и институциите, включително извън граница. Кулминацията дойде от видеоклип-компромат, разпространен от онлайн медия, как Петков и Бориславова се качват заедно по карирано стълбище в частна сграда и рано сутринта се озовават в апартамент, отключен от красавицата в къса рокля.

Да видим как се развива хронологията на тази любов – от поемането на властта още със служебния кабинет през жаркото лято на 2021 г., когато той бе само икономически министър до пребиваването му на “Дондуков” 1 като министър-председател близо 8 месеца и последвалата оставка и окончателното разкриване на връзката му с фаталната брюнетка.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X