https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораШофьорката, причинила погрома на паркинг на Лидл, объркала педала на газта със...

Шофьорката, причинила погрома на паркинг на Лидл, объркала педала на газта със спирачката

Джип прелетя през паркинг на хипермаркет в Русе и се вряза в павилион за бързо хранене. Както Ruse.news писа, по пътя си колата ударила друг автомобил и мотор и изпочупила стъклата на павилиона. Няма пострадали хора. Инцидентът е станал във вторник малко преди обед пред магазин в централната част на Русе.

Джипът, шофиран от 43-годишна жена, прелетял през бордюри, ударил паркирана кола, помел стъклените прегради на павилиона за бързо хранене и спрял точно преди да влети през вратите на хипермаркета.

Жената зад волана обяснила пред полицаите, че се е объркала на бариерата на паркинга и вместо да натисне спирачка натиснала газта. По чудо пострадали хора няма.

“Видях как прелетя един джип. Ние бяхме на работното си място, почти нищо не видяхме – само как джипа лети като по филмите”, твърди очевидец пред камерата на NOVA.

Инцидентът станал малко преди обед, по това време в павилиона за хранене имало и клиенти, и персонал. “В момента въобще не ми се говори, достатъчно хора ме разпитваха”, заяви продавачката.

От полицията в Русе съобщиха, че жената не е употребила алкохол или упойващи вещества. Съставен ѝ е акт. Направени са и протоколи за причинените щети.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X