https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораВенци Чикагото регистрира партия

Венци Чикагото регистрира партия

Регистрация получи обаче не най-голямата сила в последния парламент „Продължаваме Промяната“ на експремиера Кирил Петков, станал известен с проблемите заради канадското си гражданство, а друга формация.

Тя се нарича „Народна партия Истината и само истината“, която ще се представлява от Венцислав Ангелов, показа справка на „Флагман“ в Регистъра на политическите партии. Датата на регистрация е 21 юни 2022 г., а седалището ѝ е в град Русе.

Ангелов е ексцентрична личност, известен е и като Венци Чикагото. През 2015 г. бе осъден окончателно на три години затвор за съучастие в подготовка на трафик на наркотици. Впоследствие бе дълго време издирван от българските и испанските власти. През 2018 г. бе задържан в Германия.

След излежаването на присъдата Венци Чикагото навлезе в политическите дебри, като организираше протести срещу властта. Привърженик е на теориите на конспирациите и връщане на смъртното наказание.

На митинг през май тази година той обвинява Кирил Петков и целия му Министерски съвет, че са кукли на конци, марионетки и слуги на илюминатите, глобалистите и ционистите.

На площада пред правителствената сграда Венци Чикагото се обявява за референдум за отмяна на смъртното наказание и за „обесване на всички престъпници през последните 33 години, които ни лъгаха, крадяха и мамиха“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X