https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗаради отнето предимство: Четирима души пострадаха в катастрофи

Заради отнето предимство: Четирима души пострадаха в катастрофи

Четирима души пострадаха при катастрофи вчера заради отнето предимство. Сутринта около 08:20 ч. на пътя Русе-Николово в района на Хиподрума лек автомобил „Тойота Ярис“, управляван от 52-годишна жена, при нарушаване на правилата за предимство на кръстовище, се е сблъскал с лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо“ с водач мъж на 58 г., който се е движил по пътя с предимство.

При удара ситроенът се е отклонил вляво и се е преобърнал в крайпътна канавка. При инцидента с леки наранявания са пострадали водачът на ситроена и и жена, пътувала отпред вдясно в същата кола. След прегледи те са освободени за домашно лечение. Произшествието е документирано по административен ред с причина – отнемане на предимство. Пробите за употреба на алкохол и на двамата водачи са дали отрицателен резултат.

В 14:20 ч. е сигнализирано за произшествие на кръстовището между ул. „Братислава“ и бул. „Липник“ в Русе. Лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен, при маневра ляв завой не е пропуснал движещ се срещуположно в права посока лек автомобил „Мерцедес“ с водач на 54 г. Двете превозни средства са се блъснали, като при удара са пострадали с леки травми двама пътници в аудито – 40 г. жена и 14-годишно момче, които след медицински преглед в болница са освободени. Произшествието е документирано то полицейския екип по административен ред с причина – отнемане на предимство. Пробите за алкохол на водачите, участвали в ПТП-то, са били с отрицателен резултат.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X