https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЗаловиха дрогиран шофьор в гр. Сливо поле

Заловиха дрогиран шофьор в гр. Сливо поле

Около 20:55 часа на 28 август автопатрул на РУ-Сливо поле е спрял в района на бул. България в гр.Сливо поле лек автомобил марка “Опел”, модел “Астра” със силистренска регистрация.

При последвалата проверка на водача е установен мъж от с. Цар Самуил на 28 г. Шофьорът е изпробван с технически средства, като при проверката за употреба на наркотични вещества е отчетена положителна проба за метамфетамин и амфетамин. В хода на полицейските действия на предната седалка в колата в портмоне е открит станиол с увита в него доза кристално вещество, за която водачът е обяснил, че е за негова собствена употреба.

Констатираното на място е документирано от полицаите, а мъжът е бил задържан, обискиран и конвоиран до УМБАЛ “Канев” в гр. Русе, където отказва да даде проби за изследване пред медицинско лице.

На 28-годишния мъж е съставен акт, иззети са му свидетелството за управление на МПС и контролния талон, материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е започнато бързо производство с оглед престъпление по чл.343б ал.3 и чл. 354а, ал.3 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X