https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияЦяла България се смее на поредния цирк на Борисов

Цяла България се смее на поредния цирк на Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на “буквално счупената държава” и заплаши българските избиратели, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори. Това стана по време на над 20-минутна предизборна реч пред негови привърженици в зала в Разград, излъчена в профила му във “Фейсбук”.

Няколко часа по-късно той се отметна от думите си и ги обяви за социология. “Социология в Разград! И не! Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!”, написа Борисов във “Фейсбук” и публикува над 60 снимки със свои симпатизанти. Така той за пореден път показа, че не може да му се вярва, а казаното преди обяд, няма общо с това, което ще каже следобед.

“Избирайте бе, мили мои! Избирате тях – аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам между какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам, пет пъти. Хайде, преди нямаше с какво да сравняват, но сега”, коментира лидерът на ГЕРБ, изтъквайки като свой управленски успех, че по негово време цените на тока били ниски, а управляващите след него увеличили в пъти цената на тока и, като следствие, цените на хранителните продукти.

Борисов пропусна да каже, че цената на тока за бизнеса над 250 лв. за мегаватчас се компенсира изцяло от държавата. Също така е спекулативно да се сравняват настоящите ценови равнища на енергията, които в цяла Европа се увеличиха драстично, с цените по времето на управлението на ГЕРБ.

Бившият премиер се обяви за най-опитния човек в управлението “и особено в геополитиката”, но впоследствие, “за да не прозвучи нескромно”, сложи Симеон Сакскобургготски малко по-високо от себе си, пише Дневник. Каза, че се учел от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и, споменавайки имената на Иван Костов, Георги Първанов и “дори Сергей Станишев”, увери, че с тях до ден днешен имал диалог, като с предшественика си на премиерския пост Станишев се консултирал по външнополитически теми.

Поредното отмятане на лидера на ГЕРБ предизвика истинска вълна от подигравки и мемета в социалните мрежи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X