https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Смразяващо скучен старт на кампанията в Русе, кандидатите не знаят къде се...

Смразяващо скучен старт на кампанията в Русе, кандидатите не знаят къде се намират

Смразяващо скучен старт на предизборната кампания в Русе. Кандидатите на основните партии и коалиции все още нямат представа с какво са се захванали и не проявяват каквато и да е инициатива.

От ГЕРБ-СДС заявиха, че няма да правят мероприятия, за да дарят спестените (няколкостотин) лева на бедстващите в Карловско и тръгнаха на обиколка по панаирите в областта.

Траурно мълчание се наблюдава при БСП, които по всяка вероятност няма да вкарат депутат на тези избори. Водач е бившият земеделски министър Иван Иванов, който е и най-неодобряваният сред всички парашутисти в Русе.

Мълчание се наблюдава и при “Демократична България”, чийто водач – бившият правосъден министър Надежда Йорданова, все още не е намерила пътя до Русе.

“Продължаваме промяната” се сетиха едва сега да открият свой офис в крайдунавския град, но лицето на формацията – Николай Събев, така и не иска да се покаже пред избирателите си.

Засега само ИТН откриха кампанията си в Русе, на която присъства и водачът на листата Ива Митева. Дали тя ще намери време да пътува отново до региона – остава загадка. Инициатава в самата структура все още липсва.

“Български възход” пък откриха свой предизборен щаб, който ще бъде и пункт за събиране на помощи за нуждаещите се в Карловско. Към този момент и те не са обявили публични мероприятия.

Мижав интерес за събития наблюдаваме и при “Възраждане”, които единствено свикаха пресконференция, на която вцепениха журналистите със заявката си за три депутатски мандата от Русе.

ДПС също са в изчакване да се стопли времето и не предприемат никакви действия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X