https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Излъгаха ли от ГЕРБ-Русе, че ще дарят спестени средства на нуждаещите се...

Излъгаха ли от ГЕРБ-Русе, че ще дарят спестени средства на нуждаещите се в Карловско

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 19 МИР – Русе прекратиха предизборната си кампания. Това научихме в първите часова на кампанията от водача на листата Десислава Атанасова. Причината са наводненията в редица населени места, които тепърва трябва да се възстановяват и разчистват.

„Не можем да бъдем безучастни при вида на последиците от водната стихия, сполетяла населените места от южна България. Ние, кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС от 19 МИР – Русе няма да провеждаме предизборни мероприятия за представяне на кандидатските ни листи, а ще дарим средствата за възстановяване на пострадалите общини“, написа Атанасова във фейсбук профила си.

Оттогава минаха 10 дни и ГЕРБ наистина не провежда каквато и да е кампания в Русе. Интересно е колко пари са успели да спестят с бездействието си и дали са ги дарили на нуждаещите изобщо.

От структурата на ГЕРБ в Русе мълчат на зададените от Ruse.news въпроси вече трети ден.

Мълчанието им по рибешки ни кара да си мислим, че всъщност това е било поредната пиар акция на Десислава Атанасова, без да има реално покритие, а всичко си остава един обикновен фейсбук статус, каквито тя бълва на конвейер.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X