https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Паника в ГЕРБ-Русе заради Бойко, заповядаха на кметовете да докарат по 100...

Паника в ГЕРБ-Русе заради Бойко, заповядаха на кметовете да докарат по 100 души

Не им е лесно на босовете в русенския ГЕРБ. Те са изправени пред почти невъзможната задача да напълнят голямата зала на Доходното здание за визитата на Бойко Борисов. Организацията е строго поверителна, като по учебник на КГБ. Както Ruse.news съобщи, бившият премиер ще е в Русе на 22 септември.

На местната организация е забранено да се оповестява информацията за визитата дори в русенските медии, с които партията е сключила договор за медийно отразяване.  Ruse.news отново е единственият пристан на свободното слово, разкривайки височайшата визита. Координаторите на ГЕРБ дори не могат да публикуват покана в социалните мрежи.

Събитието е насрочено за 18:00 часа, като Ruse.news научи, че е ангажирана местна цветарка, която да осигури свеж букет от гербери, с които да бъде посрещнат Борисов.

От години структура на ГЕРБ в Русе на практика няма и това беше причината дълго време Борисов да подминава крайдунавския град. Заради това се налага спешна организация за докарване на хора от други населени места.

Ruse.news научи, че всички кметове, избрани с подкрепата на ГЕРБ в Русенско, са инструктирани задължително да докарат по 100 души от всяка община. Това щяло да бъде първи етап от “интервюто” им за издигане на предстоящите местни избори.

Заповедта шокирала и изплашила някои от градоначалниците, защото виждали задачата като неизпълнима. Въпреки това те са захвърлили общинските дела и са започнали спешна подготовка за намиране и извозване на техни съграждани, които да аплодират словото на Борисов.

Вече е осигурен и транспарант, на който да пише: “Бойко, Русе те подкрепя”, въпреки че русенци дори не са информирани за идването му.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X