https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиАрестуваха 37-годишен русенец, опитал да открадне яке

Арестуваха 37-годишен русенец, опитал да открадне яке

Бързо производство е започнато срещу мъж, опитал да извърши кражба от търговски обект в Русе. За случая е сигнализирано на 21 септември в късния следобед. Според заявеното от служителите в магазина, намиращ се на бул. “Липник” в Русе, от охраната е спрян мъж, след като е забелязан да облича работно яке, което се продава в търговския обект.

Той бил поканен, след касова зона, да посети стаята на охраната за изясняване на случая, но започнал да буйства и обижда, влязъл отново в търговската част, където съблякъл и хвърлил якето върху количка, оставена зад касите, а след това избягал, използвайки момента докато вратите са отворени, заради други клиенти в магазина.

На сигнала са реагирали служители на Първо РУ, на които е бил показан въпросния посетител от записите на видеонаблюдението в обекта и малко след това те са го установили и задържали до стената на паркинга на магазина. Изяснена е самоличността му – русенец на 37 г. Случаят е документиран от разследващите в Първо РУ и е заведено бързо производство, съобщават от ОДМВР-Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X