https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023"Соросоидни гниди" бутнали шатрата на "Възраждане", Златанов пуска отряди да вардят плакатите

“Соросоидни гниди” бутнали шатрата на “Възраждане”, Златанов пуска отряди да вардят плакатите

Най-накрая раздвижване в иначе скучната предизборна кампания. Очаквано забавата дойде от “Възраждане”, които се оплакаха, че са им бутнали агитационната шатра в Русе.

Водачът на листата и областен водач на партията Златан Златанов веднага разбрал кой стои зад този вандалски акт и дори публично ги заплаши с помитане. “Ще ви пометем, гниди сороидни и псевдопатриотични”, написа той във Фейсбук.

В друг пост Златанов разкри, че имат политическо разузнаване, което е разкрило кой стои зад тъмната кауза да им унищожава плакатите. И допълни, че са сформирани доброволчески отряди, които да ги защитават. Намесени са дори и бастунчетата на бабите, които щели да играят по гърба на злосторниците.

Ето какво написа Златано:

“Най-официално и добронамерено отправям предупреждение към мерзавците от отпадащите партии на колониалното статукво, че нашето политическо разузнаване ни сведе до знание кои елементи сте ангажирали в унищожаването на нашите предизборни материали и активи. Във връзка с това вече са създадени три доброволчески отряда , които 24/24 (каквото и да значи това б.р.) ще патрулират в града и в случай на посегателства , то вашите диверсанти ще бъдат своевременно идентифицирани на място и утилизирани. Като не шете мира, ще получите секира. А за по-маргинализираните субекти ще ги посъветвам да не ползват бабички с бастунчета, които да късат стикерите ни защото тези бастунчета ще играят по ваш гръб.
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X