https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиПиян шофьор се заби в паркирано БМВ в Русе

Пиян шофьор се заби в паркирано БМВ в Русе

Бързо производство е образувано срещу водач, управлявал в нетрезво състояние. Около 23:20 ч. миналия петък, екип на “Пътна полиция” е бил изпратен по сигнал за пътен инцидент с материални щети на адрес на улица “Згориград” в Русе. На място полицаите установяват, че е катастрофирал лек автомобил „Ауди А3“, управляван от 19-годишен младеж, като при движение по улицата се е отклонил и се е блъснал в паркирано “БМВ”, съобщиха от ОД МВР – Русе.

При последвала проверка с техническо средство е установено, че водачът е употребил алкохол, като уредът е отчел концентрация над 1,2 промила. На водача е съставен акт и връчен талон за изследване, след което е съпроводен до болницата за да даде кръвна проба. Резултатът от химическата експертиза на пробата е 2,30 промила.

По случая е образувано бързо производство за престъплението.

Друго бързо производство за същото деяние е образувано и срещу 34-годишна жена, управлявала „Ауди А3“ в нетрезво състояние. Тя е била проверена като водач на автомобила от екип на Първо РУ на 1 октомври около 21:10 часа по булевард “Цар Освободител” в Русе. Химическа експертиза на дадена от нея кръвна проба е показала наличие в концентрация от 1,48 промила.

Срещу 34-годишната нарушителка е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X