https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКола се обърна по таван на булевард “България“

Кола се обърна по таван на булевард “България“

Лек автомобил „Тойота“ се обърна по таван на булевард “България“ в Русе, малко след разклона за село Николово. Колата се е движила в посока към Дунав мост, като по думите на водачката му е била ударена отдясно, загубила е управление и се е преобърнала. Тя е била е сама в автомобила и за щастие не е пострадала. Пробата ѝ за алкохол е отрицателна.

В другия автомобил „Дачия“ са пътували двама души. Те разказаха, че са се движили по бул.“България“ , като са карали известно време след камион. Водачът е подал мигач и е тръгнал да го изпреварва, като скоростта не е била висока – около 60-70 км/ч. При маневрата неочаквано в задната им част се е врязала жената с тойотата.

Водачът на дачията е спрял и заедно със спътника си са отишли да ѝ окажат помощ и извадят от колата. Според тях причината за инцидента е високата скорост, с която се е движила тойотата. По думите им непосредствено след тях е имало още два автомобила, които са успели да спрат, за разлика от жената, предава Русе медиа.

На шофьора на дачията бяха направени проби за алкохол и наркотици. Движението в района е затруднено, причините за инцидента се изясняват.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X