https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМирослав Иванов: ГЕРБ са в едно безсилие, в изолация!

Мирослав Иванов: ГЕРБ са в едно безсилие, в изолация!

ГЕРБ са в едно безсилие, техен е ангажиментът като първа политическа сила да се справят със ситуацията, но те са в изолация. Това заяви Мирослав Иванов от Продължаваме промяната в ефира на БНТ по повод избора за председател на НС.

По думите му когато те са били първа политическа сила са направили едно коалиционно мнозинство и са избрали председател на НС. “От изборите са минали 20 дни и ГЕРБ можеше да постъпят по същия начин”, каза той и допълни, че ситуацията не е никак смешна.

Не сме в ситуацията заради ПП, отсече още той.

Никола Минчев е човек, който може да се справи в тази ситуация със страхотно напрежение и силно фрагментиран парламент, смята Иванов.

Той обърна внимание, че ангажиментът на първата политическа сила е да седне на масата на преговорите, а да не се говорят опорки пред медиите. “ГЕРБ искат да имат председател на всяка цена, моите уважения към г-н Рашидов, но той не се чувства добре на мястото”, каза той.

Той бе категоричен, че Кристиан Вигенин отговаря на критериите им за председател на НС и те биха го подкрепили, но това ще се реши в парламентарната група.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X