https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИзвадиха пострадалата 81-годишна жена от ямата на ВиК

Извадиха пострадалата 81-годишна жена от ямата на ВиК

Спешна спасителна акция се проведе тази сутрин на булевард “Христо Ботев“ в Русе. Сигналът е подаден в 7:56 часа за жена в безпомощно състояние, паднала в двуметров изкоп по водния проект.

На място са били изпратени екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. Наложи се да бъде спусната носилка с въжета до мястото в изкопа. Пожарникари преместиха възрастната жена върху носилката и тя бе извадена от ямата, в съзнание и видимо адекватна. След кратък преглед на място от медиците бе откарана в болницата, предава Русе Медиа.

Първоначалната версия е, че е липсвало заграждение, жената е пресякла булеварда и по невнимание е пропаднала. По времето на инцидента на обекта не е имало работници. Впоследствие те се заключиха във фургоните и отказаха да разговарят и коментират случилото се. По-късно казаха, че във вчерашния ден са работили до 18 часа и са оставили обекта обезопасен. Според тях възрастната жена сама е махнала заграждението и е слязла в изкопа.

Жената е на 81 години, с деменция. По първоначална информация при падането е получила е фрактура на бедрената шийка.

Предстои да се изясни какво точно се е случило, но след като жената бе извадена, работници бяха изпратени да проверят всички заграждения.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X