https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияПарламентът пак стартира със скандал, ДПС съветва никой да не се мисли...

Парламентът пак стартира със скандал, ДПС съветва никой да не се мисли за Рамбо

Депутатите стартираха днешното заседание в НС със скандал заради разпределението на комисиите. От “Промяната” обвиха, че са заявили комисията по Бюджет и финанси и регионалната, но първата е била дадена на ДПС.

Мустафа Карадайъ обаче обяви от трибуната, че Движението са изчакали всички заявки, а за Младежкта и спорта не е имало нито една заявка, освен тази на ДПС.

От трибуната изригна Кирил Петков. След като Спортната комисия беше за ПП, някой или кой се обади на ДПС и на ГЕРБ и помолиха да се смени комисията, отсече той.

Според Петков причината била подадения от бившия спортен министър Радостин Василев сигнал срещу министър Весела Лечева в КПКОНПИ.

Което означава, че вие умирате от страх какво този председател на Спортната комисия би разкрил и вместо да имате нормална комуникация, подменяте протоколите посред нощите, емоционално разказа Петков.

Когато някой се осмели да подаде сигнал в КПКОНПИ и от ГЕРБ и ДПС скачат координирано

Промяната опитват да блокират заседанието, говорят по 4-5 минути разни колеги, които говорят каквото си искат, ядоса се Делян Добрев от ГЕРБ.

И припомни, че в миналото Нс опозицията имаше нула комисии, заяви Добрев. Сега опозицията от лошото статукво получава толкова комисии, колкото депутати има.

Три дни се тръшкаха, защото искат председател на НС, а тази седмица 2 дни губим време коя комисия искали. Г-н Председател, ограничете своята толерантност, обърна се той към Вежди Рашидов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X