https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиХванаха 21-годишен русенец да кара надрусан, в джоба криел амфети

Хванаха 21-годишен русенец да кара надрусан, в джоба криел амфети

Бързо производство във Второ РУ е започнато срещу водач, установен с положителни проби за алкохол, за наркотици, както и с наркотично вещество в него.

На 11 декември около 15.35 часа в гр. Русе, на кръстовището на ул. “Тулча” и ул. “Никола Петков”, служители на Второ РУ са спрели за проверка лек автомобил марка “Фолксаваген Голф” и установяват като негов водач 21-годишен русенец.

Шофьорът е бил тестван за употреба на алкохол с техническо средство, при което уредът е отчел резултат над 1,2 промила, а проверката за употреба на наркотици е показала положителен резултат за амфетамин/метамфетамин. На водача е съставен акт и издаден талон за изследване, след което е задържан и отведен до болница „Канев“ в Русе, където е дал проби за изследване.

В хода на проверката е извършен и личен обиск на 21-годишния, при който у него е открито бяло вещество на бучки, за което той обяснил, че е “амфетамин”. Полеви тест на намереното вещество е дал реакция за амфетамин/метамфетамин. Предстои да бъде уточнено точното количество и състав на веществото. По случая е образувано бързо производство. Уведомен е дежурен прокурор и работата по разследването на случая продължава, съобщава ОДМВР-Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X