https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов: Забраних да се занимават с дъщерята на Радев

Борисов: Забраних да се занимават с дъщерята на Радев

Борисов: Забраних да се занимават с дъщерята на Радев

Забранил съм да се занимават с дъщерята на Радев, децата не са виновни, отсъди лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг.

Нали знаете – една жаба ако я хвърлиш в тенджера с гореща вода, тя ще изскочи. Ако я сложиш в тенджера със студена вода и постепенно загряваш, накрая ще се свари. Те това направиха с българския народ, обясни образно ситуацията с действията на „Продължаваме промяната“, довели до увеличението на цените на горивата.

От ГЕРБ извадиха подробна таблица с движението на цените на бензина и дизела по времето на правителствата на ГЕРБ и на ПП.

Делян Добрев съобщи и сумата, с която е ощетен българският народ – над 3 млрд. лв. от февруари 2022 до края на годината. “В този период има разлика в цената на петрола – 9 долара е по-скъп. По-скъп е бил и доларът“, отчете Добрев.

“3 млрд. е чистата загуба при изравнен долар и изравнен петрол. С това са ни изцакали. Това означава по 1000 лв. от всеки шофьор са взели “Промяната“ през тази година“, допълни той.

„Правителството, което ние предложихме с премиер проф. Габровски, имаше 115 депутата “за”. Кой е в изолация? Само за 6 месеца. Вече те не се предлагат и за премиери и министри. Това означава, че са се дискредитирали пред своята партия“, каза Борисов по адрес на ПП.

„Тази сметка е извадена директно от всеки един българин, фирма, шофьор. 25 ст. компенсации и то за част от хората са 150 млн., за да ви забършат очите“, посочи Борисов таблицата.

„Винаги съм бил против да се нападат децата на политиците. Затова преди година в най-тежките ни отношения с г-н Радев забраних са се занимават със сина му. Сега съм забранил да се занимават с дъщеря му. Децата растат и се развиват и всеки нещо си е избрал. Ако има някакъв ущърб, не са виновни децата, виновни са родителите“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ коментира и песента на Слави Трифонов и сценаристите му за Лена Бориславова: „Против съм и такива песни. Хуморът си е хумор, но като почнат да си изказват и физически недостатъци…

Един има по-малко коса, друг повече… Аз съм против. А и Слави Трифонов имаше пълните възможности да покаже как може да управлява. Но тогава извади един вътрешен министър, който взриви и скандализира България. Но не искам да се меся в шоупрограмите. Считам, че това не е правилно.“

„А да отидеш и да арестуваш жена пред децата и семейството ѝ, 6 часа. Детето да снима безобразието на рашковата полиция, малко дете 1-2 клас. И тогава тези всичките си мълчаха с една-единствена вина – че нашият ПР бил по-добър от техния ПР. Въобще не искам да се слагам като жертва, няма как да съм им жертва. Големият не може да е жертва на недорасъл.

Но да отидеш и това да правиш, да държиш жена в арест. Тогава къде бяха? Как не се намери един журналист да ги попита – имате прилика с тези на парапета. Не сте вие, ясно е че не сте вие. Но да ги попита“, добави той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X